NetHq Blog


A rossz legjobb kritikája az, ha megmutatjuk, hogyan kell jobban csinálni.

Hamarosan minden más lesz....

Nightvis, 2012.08.22 19:17
Köszöntök minden kedves látogatót. A nethq.hu 3 hónapja nyitotta meg kapuit a kedves publikum felé. Ezen idő alatt sok tapasztalatot sikerült szereznünk hogy, milyen témák is azok, amik jobban érdeklik a látogatókat.

Arra a következtetésre jutottam hogy, bár az oldal friss és nemrégiben indult csak el, de már is megújulásra lesz szükség. A statisztikák alapján azt vettem észre hogy, vannak olyan tartalmi részek, amik nem vonzóak a látogatóknak, így azok létjogosultsága erősen megkérdőjelezhető. Hosszabb rövidebb hezitálás után úgy döntöttem hogy, a kétes menüpontok kikerülnek a rendszerből. A továbbiakban csak és kizárólag olyan tartalmat akarunk publikálni, ami tényleg érdekes és amit a látogatók is kedvelnek. Továbbá a társalgóban fennálló inaktivitás arra ösztönöz hogy, egy teljesen más, jobb, könnyebb és értékesebb fórum modult kell készíteni az oldalba. Így ez is változni fog.

A sok változást pedig egy teljes design módosítással együtt fogom prezentálni a nagyérdeműnek. Az új megjelenés jobban követi a mostani webes trendeket, valamint könnyebb kezelhetőséget és jobb sebességet is biztosítani fog. 

A fejlesztések elkezdődtek és kis időt igénybe fognak venni. Terveim szerint 2 héten belül kész is lesz az új oldal. Kérek addig minden kedves látogatót hogy, legyen türelmes. Várhatóan kevesebb publikáció lesz a fejlesztés ideje alatt.

Köszönöm mindenkinek a figyelmet. By Nightvis

 

Tartalom közösségi megosztása: