NetHq Blog


A rossz legjobb kritikája az, ha megmutatjuk, hogyan kell jobban csinálni.

Adwords SEO keresőmarketing

Webáruház marketing alapjait ismerheted meg ebben a webáruház előadásban. SEO Adwords keresőmarketing és sok egyéb marketing téma láthat a videóban.


Webáruház készítés és webshop indítás előtt megnézendő...

Webáruház készítés stratégia terv nélkül? NEM! Mi a sikeres webáruház rendszerek titka? hatékony online marketing webáruház értékesítéshez? Igen, minderről beszélek ebben a webshop indítás előtt szinte kötelező előadásban. Webáruház nyitás előtt kérem nézze meg a webáruház készítés előadásom!


Keresőoptimalizálás, keresőmarketing

Nem mindegy, hogyan jelennek meg a weboldalaink. Az alábbi listában összefoglalom a legfontosabb szempontokat, amiket egy weboldal tervezésekor érdemes figyelembe venni.


A Google bejelentette az új news_keywords meta tagot.

A régi időkben sokat jelentett a "meta keywords" tartalma az oldalon. Néhány éve azonban jelentősége nagyban lecsökkent. Mi a legtöbb esetben mégis azt javasoljuk, hogy érdemes megadni, mert ez egyfajta visszacsatolásként is jó lehet, hogy milyen kifejezésekre akartuk eredetileg optimalizálni az oldalt.


Keresőoptimalizálás kezdőknek

Ezt a dokumentumot eredetileg a Google munkatársainak készítettük, de úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet olyan webmesterek számára is, akik még járatlanok a keresőmotoroptimalizálás témakörében, és szeretnék javítani a weboldalaik együttműködését a felhasználókkal és a keresőmotorokkal. Bár ez az útmutató nem árul el olyan titkokat, amelyekkel a webhely automatikusan a Google keresési találatainak élére kerül (elnézést!), viszont az alábbi tanácsok követésével a keresőmotorok könnyebben tudják feltérképezni és indexelni a webhely tartalmát