NetHq Blog


A rossz legjobb kritikája az, ha megmutatjuk, hogyan kell jobban csinálni.

Pár szó a nethq-ról

A netHQ.hu ötlete nagyjából egy éve született meg, az internet böngészése közben, amikor is rá kellett ébredni, hogy a magyar szakmai portálok, nem feltétlenül tartalmaznak életszerű olvasmányokat és a videó anyagokról már ne is beszéljünk. Így a terv az, hogy a nethq.hu egy majdnem minden igényt kielégítő tartalommal rendelkező oldal legyen.


Szerkesztőket keresünk!

Az oldal fejlődése és sikere nagy mértékben a megfelelő tartalmon múlik. Megvannak az ötletek, megvannak az eszközök, már csak pár emberre van szükség, aki segít a megvalósításban. A csatlakozás roppant egyszerű. Regisztrálj az oldalra és írj egy levelet az info@nethq.hu email címre, hogy szeretnél szerkesztő lenni.


Új szerkesztő érkezett

Eljött az idő a bővítésre, a nethq.hu egy újabb szerkesztővel egészült ki a napokban. Nézzük is meg kiről lenne szó.


Újabb szerkesztő érkezik!

A nethq.hu alap koncepciója a folyamatos fejlődés. Ez igaz a portálra, tartalomra és a tartalmat szerkesztő, lelkes és szívüket lelküket beleadó emberekre.


Hamarosan minden más lesz....

Köszöntök minden kedves látogatót. A nethq.hu 3 hónapja nyitotta meg kapuit a kedves publikum felé. Ezen idő alatt sok tapasztalatot sikerült szereznünk hogy, milyen témák is azok, amik jobban érdeklik a látogatókat.